محتوای این مقاله
از آنجایی که داستان از این قرار است که رشته رامن ویژگی های گرسنگی را به موقع حل می کند، رشته فرنگی فوری از رشته فرنگی معمولی اختراع شد. نودل فوری که توسط تایوانی آندو بایفو اختراع شد، یک پیشرفت انقلابی در زمینه نودل خارجی اندومی نودل است. آندو پایفو تصمیم گرفت پس از جنگ به عنوان امپراتور ادامه دهد و برای توسعه در ژاپن بماند. در حیاط نودل خارجی اندومی خلوت خود به این فکر می کرد که چگونه رامن را برای نگهداری و خوردن در محل آسان کند.
هر دو با آرد گندم و تخم مرغ درست می شوند و به شکل استوانه ای مانند اسپاگتی هستند، اما کمی ضخیم تر، نزدیک به 1/4 اینچ. از آنجایی که نودل های برنج مسطح سطح کمی بزرگ تری دارند، خیس کردن آن ها کافی نیست و در واقع باید آن ها را مانند رشته فرنگی بپزید. پس از پخته شدن، میتوانید آنها را در یک سرخکرده لحظه آخری بریزید، آنها را به سوپ اضافه کنید، یا آنها را سرد شده برای سالاد پرکننده سرو کنید. فو معمولاً به عنوان رشته برنج مسطح استفاده می شود و در ویتنام به آن بان فو می گویند. آندریا نگوین، نویسنده کتاب آشپزی فو، به LOJEL می گوید که نودل ها نرم و ابریشمی هستند. پاستا، غذای معمولی ایتالیا، با سمولینا دوروم، نوعی گندم تتراپلوئید با اندوسپرم زرد و نودل خارجی اندومی بافت درشت گندم معمولی درست میشود.
Orecchiette به شکل یک فنجان یا کاسه کوچک است که سس را نگه می دارد. یکی از محبوب ترین روش های سرو اورکیت کلم بروکلی و سوسیس است. این پوسته های چاق اغلب “گنوکی کوچک ساردینی” نامیده می شود. این غذا در ساردینیا به قدری محبوب است که گاهی اوقات به عنوان غذای خاص جزیره در نظر گرفته می شود. مالوردیوس گاهی اوقات با زعفران نودل خارجی اندومی طعم دار می شود که اولین بار توسط مورها یا فنیقی ها به منطقه معرفی شد.
ضخامت پاستا روی شانه: 20 واقعیتی که نمی توانید نادیده بگیرید
وقتی کلمه رامن را روی تابلویی در رستوران یا روی جعبه نودل فوری می بینید. به گفته پاستا فیتس، «به خوبی با سس های برش، خامه یا کره جفت می شود». پروژه پاستا می نویسد: «دستورالعمل های معمول ماکارونی گارگانلی شامل سرو آن با راگوی گوشتی، معمولاً بولونیز یا آلا سالیسیا است. اما وقتی صحبت از پاستا به میان میآید، Pasta Fits توصیه میکند که آن را با هر نودل خارجی اندومی سسی بریزید، یا از آن در سالاد یا سرخکرده استفاده کنید. Maccheroni alla molinara نوع دیگری از ماکارونی است که بسیار بلند، دستی و غلیظ است، اما به شکل حلقه ای در آمده است. در واقع، واشنگتن پست گزارش می دهد که این قطعات در اصل 5 فوت قبل از مونتاژ بودند.
خرید نودل کره ای
هدف این است که ماهی را – به عمد – گاز بگیرید و آن را از دهانه آبشش خارج کنید. نودل ها به طور خاص در لوئیزیانا غیرقانونی نبودند، اما یک قانون ایالتی که نودل را به عنوان یک روش شکار قانونی مشخص می کرد، در ماه اوت اجرایی شد. تعریف ماکارونی یک تکه پهن و مسطح از ماکارونی یا یک فرد احمق است. اگر می خواهید نودل ها را به موج تبدیل کنید، آن ها را کمی له کنید. با این حال، رشته های نازک خیلی زود خیس می شوند زیرا به سرعت سوپ را جذب می کنند.
نودل چینی – 10 غذای خوشمزه نودل
Paccheri یک لوله ماکارونی نرم از کامپانیا است که احتمالاً از ناپل سرچشمه گرفته است. شکل آن گاهی اوقات با یک شلنگ باغچه بریده مقایسه می شود. این پاستا ابریشمی از منطقه Le Marche در مرکز ایتالیا می آید. رشته های بلند و نازک شبیه رشته های موی فرشته هستند و هدف عملی نیز دارند. این پاستا سیسیلی با ظرافت به شکل برگ زیتون درست می شود. گاهی اوقات آن را با اسفناج میمالند تا رنگ آن سبز شود و با سس سبک یا با گوجهفرنگی خرد شده و البته زیتون سرو میشود.
ایتالیا
اگرچه طول نودل های دستی اغلب به 3 فوت می رسد، بهتر است قبل نودل خارجی اندومی از حفاری آنها را نبرید. نودل خارجی اندومی Lo mein و Chow Mein هر دو با همان نوع آرد گندم و نودل تخم مرغ درست می شوند – تفاوت در بقیه آماده سازی است. وقتی نودل سفارش میدهید، یک قابلمه بزرگ آبگوشت در حال جوش و تمام مواد غذای نودل در کنار آن سرو میشود. مواد تشکیل دهنده ممکن است شامل جوانه نودل خارجی اندومی لوبیا، تخم مرغ، نودل خارجی اندومی مرغ و سوسیس باشد، اما محدود به آن نمی شود.
دستور پخت سرخ کردنی مورد علاقه شما چیست؟
با این حال، اولین نودل های چینی به عنوان رشته های خمیر به نظر نمی رسید – آنها را به قطعات کوچکی که از خمیر نان تشکیل شده بود، در یک تابه پر از آب جوش قرار می دادند. این نوع نودل که mian bian نام دارد هنوز در چین مصرف می شود. این یکی از جالبترین تحقیقاتی بود که من با آن برخورد کردم – اینکه نودل در چین در واقع شروع به تقلید از نان کرد، چیزی نودل خارجی اندومی که هنوز به طور گسترده در شمال چین خورده میشود. صرف نظر از سبک رامن، همیشه با نودل خارجی اندومی چاشنی ها همراه نودل خارجی اندومی است – جلبک دریایی، تخم مرغ، جوانه لوبیا، ذرت، پیازچه، شاخه های بامبو و گوشت خوک پخته شده از محبوب ترین انتخاب ها هستند. اما در حالی که بسیاری از آمریکایی ها این مواد را در غذاهای دیگر مصرف می کنند، رامن ممکن است تنها جایی باشد که با کیک ماهی معروف به ناروتومیک مواجه می شوند. اگر نام را نمی شناسید، ممکن است آن را به عنوان دیسک سفید با چرخشی صورتی در وسط تشخیص دهید.
نودل تخم مرغ چینی که به عنوان نودل تخم مرغ نیز شناخته می شود، نودل آسیایی بی انتها است که نودل خارجی اندومی از آرد گندم، آب و تخم مرغ تهیه می شود. می توانید نودل های تخم مرغی را پیدا کنید که به صورت رشته های ضخیم و نازک تشکیل نودل خارجی اندومی شده اند. نودل های تخم مرغی چینی به دلیل بافت فنری و جویدنی که دارند دوست دارند. آنها ماده اصلی غذاهای کلاسیک چینی مانند چاو ماین، سوپ ونتون و لو ماین هستند. هم چاو ماین و هم لو ماین، با وجود تفاوتهایی که در آمادهسازی دارند، با نودلهای تخم مرغ چینی درست میشوند که نودلهای آرد گندم به همراه یک تخممرغ هستند.
منبع: خرید انواع نودل خارجی بهترین قیمت – احسان مارکت